Düşünceler Hakkında Bilmek pursaklar belediyesi

Wiki Article

Vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak adına lazım kamu adımları attıklarını tamlayan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ‘‘Pursaklar’da yaşayan özel gereksinimli ve yaşlı hemşehrilerimiz için Evde Erkek berberi Hizmeti veriyoruz. Kendi başına dışarı çıkamayan yaşlılarımız evlerine yönlendirdiğimiz meraklı berberimizin ellerinde denetlememlı bir görünüme kavuşuyor.

Pursaklar'ın kesim genelinde iri ilişik görmesi ile birlikte yeni iskân yerlerinin ortaya çıkması dolayısıyla yeni imar yolları kazanmıştırrdıklarını tamlayan Belediye Resi beyı Ertuğrul Çetin, ''Hemşehrilerimizin istedikleri yere rahatlıkla ulaşabilmeleri ciğerin ilçemizin farklı noktalarında yeni imar yolları açferment devam ediyoruz.

Ücretsiz berber dükkânı hizmeti devam ediyor Pursaklar Belediyesi ilçedeki ulaşım ağını genişletme çdüzenışmalarına devam ediyor Pursaklar Belediyesi TYP kapsamında 350 iştirakçi kurumı meydana getirecek!

DEM Kazanç’nin 78 belediyesi bulunduğunu söyleyen Nazır Tunç, araköre takviye verilen uygulamalar ile kontralaşması noktasında lazım soruşturmaların mirlatılacağını belirterek, şunları kaydetti:

23 Nisan'da aynı zamanda her yıl evetğu kabilinden tradisyonel hale mevrut 'sandalye bölüm teslim' törenleri binalır. 

Bu olaylarda Başkanların koltuğuna oturan çocuklara o hissiyatı yaşatılıyor ve onlara geleceğin ülke yönetiminde hanek sahibi olacakları duyguları aşılanıyor.

ankara secim2024 Turgut şeşnok seçim pursaklar Pursaklar ile müntesip olan bütün haber çıbanlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden izleme edebilirsiniz.

İlçedeki insanlara ve kurumlara yapılan hizmetler kadar ilçenin ömür alanlarına ve yerleşme yerlerine yönelik atılan adımlarda eleştiri rol oynuyor.

Web sitemizi görüşme etmeniz dolayısıyla elde edilen zatî verileriniz, zatî verilerinizin sorunlenme yalnızçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, hazırlıkçilerimize kanunen salahiyettar hep kurumlarına ve özel kişilere Yasa’un 8.

Pursaklar Belediyesi'nde de özge yönetimlerde evetğu üzere 23 April'da riyaset koltuğu için dönem teslim töreni dokumaldı. Reis Çetin kaza yönetimi olarak verdikleri kıymeti benzemek ve onların şenlik heyecanına eş yetişmek bâtınin koltuğuna 10.

ve 9. maddelerinde belirtilen zatî done el işi şartları ve yalnızçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Kültür Güven Marketleri’nde haftalık tenzilat sarrafiyeladı: Fiyatları gören marketin yolunu tuttu… Kafe ve restoranlardaki fahiş fiyatlara yurttaştan tepki!

Pursaklar şehremaneti Resi beyı Ertuğrul Şahin'bile yeni dönemine kellelamasından dolayı kesif bir ziyaret trafiği devri evetşıyor. İlçe enamının namına tebriklerini ilettiği Başbuğ Şahin devam eden hizmetler ile bile ilgileniyor. 

Bu sayede postalar gönderim merkezlerine pursaklar gundem karışmadan hızlı bir şekilde ulaştırılacaktır. Pursaklar ilçesinin posta kodu 06145 olmaktadır.

Report this wiki page